Prosjekter
Forlat et prosjekt

Slik fjerner du deg selv fra et prosjekt. Prosjekter du forlater vil ikke lenger ligge hos deg i CHECKD Field-appen

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrevet av Espen Ottar Skjeggestad
Oppdatert over en uke siden

Du kan velge å forlate et prosjekt, slik at det ikke lenger ligger i prosjektlisten din. Dette er en fordel hvis du er ferdig med en jobb, skal over i en ny fase i prosjektet eller lignende.

Alle som er i et prosjekt kan forlate det.

For å forlate et prosjekt gjør du følgende:

1. Åpne prosjektet fra CHECKD web og gå inn i people-siden på prosjektet (du kan også komme kjapt inn i det via infosiden til prosjektet i CHECKD Field-appen)

2. Klikk på menyknappen (tre vertikale prikker) ved siden av deg selv

3. Klikk på "Leave project", da åpner det seg en melding med informasjon om hva som vil skje når du fjerner deg selv

4. Klikk på "Leave" for å forlate prosjektet

Klikk på menyknappen ved navnet ditt, og deretter "Leave project" for å forlate prosjektet

(klikk på bildet under for å se det i egen fane)

Klikk på "Leave" for å forlate prosjektet. Du kan også trykke på "Cancel" for å avbryte operasjonen

(klikk på bildet under for å se det i egen fane)