Field app - arbeta i fällt
Filtrera punkter i ritningen

Använd denna smarta funktionen för att på ett enkelt sätt kunna hitta de viktiga punkterna i en ritning

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrivet av Espen Ottar Skjeggestad
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du använder CHECKD aktivt så fylls ritningen fort upp med många olika punkter.

Denna funktionen ger dig möjligheten till att filtrera och specificera vilka punkter du vill ha översikt över. Denna funktionen hjälper dig också till att specificera vilken information som du önskar att ha med i dina rapporter.

1. Öppna planritningen du önskar att se på

2. Klicka på förstoringsglaset 🔍 som du hittar i det översta högra hörnet.

3. Nu öppnas en meny och du kan filtrera på status i punkterna (blank, röd, gul, blå eller grön), tags, söka efter en specifik uppgift eller se andra punkter i ritningen du själv inte har skapat eller fått tilldelat (OBS: bara för admin och projektägare).

4. Ritningen kommer uppdatera sig i bakgrunden samtidigt som du gör val i menyn.