Field app - arbeta i fällt
Skapa en 'Item' utan ritning/lokation

Du kan skapa punkter, uppgifter utan att placera dom på en ritning

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrivet av Espen Ottar Skjeggestad
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I vissa tillfällen måste man skapa en item (punkt, uppgift), men ritningen itemen ska ligga på har kanske inte blivit uppladdad i projektet än, eller så har du kanske bara inte tid att gå in i ritningen och placera punkten.

För att skapa en öppen item följer du dessa steg:

1. Logga dig in på Next Field-appen (CHECKD) och hitta det projekt du vill skapa en punkt till

2. Klicka på plusikonen när du är inne i ditt projekt

3. Välj "Create item"

4. Fyll ut den information du önskar (titel, taggar, beskrivning), men placera inte item på en ritning

5. Delegera item till en projektdeltagare om du vill (detta kan också göras senare)

6. Tryck på "Save"

Denna video visar dig hur du skapar en öppen punkt