Projekter
Ta bort en person ifrån ett projekt

Så här tar du bort andra användare från ett projekt

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ibland så har man behov för att ta bort en användare ifrån ett projekt. De kan ha slutat i bolaget, är färdig med jobbet i projektet eller liknande.

Vem kan ta bort användare från projekt?

• Projektägare (project owner) kan ta bort alla ifrån ett projekt, också väntande invitationer

• En projektadmin kan ta bort alla, utom projektägare. Admin kan också ta bort väntande invitationer.

• En användare med normal tillgång kan bara ta bort sig själv från ett projekt.

För att ta bort någon ifrån ett projekt så följer du dessa steg:

1. Öppna projektet från Next Field (CHECKD) på web och gå in på people sidan i projektet

2. Tryck på menyknappen (de tre prickarna) vid sidan av den person du vill ta bort (du måste ha rätt tillgång i projektet)

3. Klcika på "Remove from project", då öppna sig en ny ruta med information om vad som händer om du tar bort användaren

4. Klicka på "Remove" för att ta bort