Field app - arbeta i fällt
Lägg till en due date på ett 'Item' (uppgift)

Så här lägger du till en tidsfrist på en uppgift i Next Field

Espen Ottar Skjeggestad avatar
Skrivet av Espen Ottar Skjeggestad
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att lägga till en due date på ett item i Next Field-appen, kan du följa dessa steg:

1. Klicka på due-date-ikonen

2. Välj datum och klockslag

Om du redan har skapat ett item, så kan du klicka på meny-knappen (de tre prickarna upp åt höger) och välj "Set du date".

OBS! Det är inte automatiska notifikationer på due dates ännu. Det kommer i en senare fas. Per dags datum så kan du dock filtrera på due dates enkelt från item listan på PC, kolla här för att se hur du gör detta.

(Klicka på bilden för att få det upp i en egen flik)