Opladen van de Daysy

Opladen van de batterij, meegeleverde USB kabel, wanneer opladen, hoe opladen, tijd niet gebruikt, wil niet meten,

Patricia Dijkema avatar
Geschreven door Patricia Dijkema
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Batterij opladen met de meegeleverde USB-kabel in een stekker voor je start met meten en vervolgens eens per maand/eens per twee maanden. Opladen met je laptop of computer is ook mogelijk met de USB-kabel, geef je computer wel stroom!

Tijdens het opladen brandt er geen lichtje op de Daysy. Wellicht enkel de eerste minuut maar dat hoeft niet. Gebruik geen snel lader.

Tip! Laat je Daysy gedurende de nacht aan de stekker liggen naast je bed en meet de volgende ochtend. Lang niet gebruikt? Leg je Daysy 24 - 48 uur aan de stekker, zonder op de knop te drukken.

Wanneer is opladen nodig?

Je ziet aan het aanhoudend knipperen (flashing) van de hele blauwe ring bij aanzetten dat je Daysy aan opladen toe is. Wanneer de batterij te ver leeg is meet je Daysy niet meer maar blijven je metingen wel in je Daysy bewaard.

Zelf controleren in de DaysyDay app

Na het synchroniseren van volgende metingen tref je in de settings bij 'Account' hoeveel procent de batterij in je Daysy opgeladen is.

Gebruik je de Daysy een tijd niet zorg dat je eens per 3 maanden je Daysy oplaadt anders loop je kans dat de batterij te ver leegloopt en je Daysy niet meer opstart om een meting te kunnen doen.

Bestel deze service in de shop als je Daysy laat ziet wat in de video hieronder getoond wordt.

Wij hebben de mogelijkheid om je Daysy weer in de meetstand te krijgen. Wanneer er schade aan je Daysy is zal deze service niet de oplossing zijn. Schade valt niet onder de garantie en is helaas niet te repareren.

Nieuwe metingen in de app zichtbaar krijgen?