Hulp bij
Metingen in de app zichtbaar krijgen

Temperaturen zichtbaar krijgen in DaysyDay app, inloggen in de app, synchroniseren, Daysy koppelen

Patricia Dijkema avatar
Geschreven door Patricia Dijkema
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je het 'piep piep' geluid hoort dan is de meting geslaagd. Daysy calculeert je temperatuur gelijk en laat de kleur zien. Alle geslaagde metingen worden in je Daysy bewaard.

Na minimaal 1 meting met je Daysy kun je een app account aanmaken met je email adres.

LET OP! Je kunt niet inloggen als je in de 'demo' van de app zit. Ga dus eerst uit de 'demo' via de 'settings' (rechts onderin), 'account', 'Log out' en selecteer in het beginscherm 'Connect your Daysy'.

Synchroniseren naar de app

• Open de DaysyDay app

• Zet Daysy aan (1x drukken)

• Drukt daarna 2 x op de knop van je Daysy

• In de app zie je dat syncing gestart is

• Binnen een minuut tref je de recente metingen bijgewerkt in de grafiek en kalender.

Hierna verbreekt de bluetooth verbinding tussen Daysy en DaysyDay app anders kan Daysy de volgende ochtend de meting niet doen.

Meeste vrouwen synchroniseren eens per week. Het is niet nodig om iedere dag te synchroniseren. Het is net wat je zelf wilt.

Jouw metingen blijven in de Daysy opgeslagen. Stel je synchroniseert over 1 maand dan tref je met 1 synchronisatie alle metingen bijgewerkt van afgelopen maand.

Merk je dat je metingen niet verschijnen?

Zet je telefoon helemaal uit ('zet uit' gebruiken) en na een paar minuten weer aan. Vergeet niet om de pin van je bel provider in te voeren anders ben je telefonisch niet bereikbaar! Hiermee geef je jouw mobiel de gelegenheid de informatie van je Daysy beter op te pakken. Soms is het nodig om dit 2x te doen.

Verschijnen metingen nog steeds niet? Dan is zoals hieronder staat uitgelegd 'unpair Daysy' ook nodig om al je metingen weer fris in de app zichtbaar te krijgen.

'Unpair Daysy':

• Ga in de 'Settings' (rechts onderin) van de DaysyDay app

• Klik op 'Account'

• Vervolgens op 'Unpair Daysy', al jouw metingen staan in de Daysy dus je raakt hiermee de metingen niet kwijt

• Log opnieuw in door je Daysy aan je email te koppelen

• Bij iedere volgende keer dat je wilt synchroniseren; activeer bluetooth op de Daysy.