Alle samlingerFaktura
Slik sender du en betalingspåminnelse per e-post eller SMS

Send en vennlig påminnelse til kunde på ubetalt faktura

Jeanette Bjerklisveen Strøm avatar
Skrevet av Jeanette Bjerklisveen Strøm
Oppdatert over en uke siden

Dersom du har behov for å sende en påminnelse til en kunde om en ubetalt faktura, kan du gjøre dette ved å sende en vennlig betalingspåminnelse via e-post eller SMS.

Trykk først på Faktura i hovedmenyen for å komme til fakturaoversikten. Her kan det være lurt å først sortere på forfalte fakturaer ved å klikke på Filter.

Når du har funnet aktuell faktura, klikker du på de tre prikkene til høyre for beløpet og velger Betalingspåminnelse. Her kan du velge om du ønsker å sende påminnelsen via e-post eller SMS. Den forhåndsdefinerte teksten kan endres før du sender betalingspåminnelsen.

Du kan også klikke deg inn på den aktuelle fakturaen og her velge Betalingspåminnelse.

Merk: Betalingspåminnelsen sendes til e-postadressen/mobilnummeret som er registrert på kundekortet.