Alle samlingerInnholdsleverandører
Administrering av grupper

Grupper, medlemmer og deling av innhold

Christian Baar Hammerud avatar
Skrevet av Christian Baar Hammerud
Oppdatert over en uke siden

For å kunne dele innhold med brukere i systemet, forutsetter det at èn eller flere grupper er opprettet.

Administrering av grupper finner du på følgende måte:

1. Gå til “Innholdsleverandør” i menylinjen

2. Trykk på “Administrer grupper"

Opprette ny gruppe

For å opprette ny(e) gruppe(r) trykk på "+ Ny gruppe" innunder "Administrer grupper".

Gruppen må ha et navn. Du kan selv velge om gruppen skal være offentlig eller privat:

• Offentlige grupper: Offentlige grupper kan enkelt finnes av brukere i systemet. Brukere velger selv om de ønsker å være med i gruppen.

• Private grupper: Private grupper kan bare søkes opp med en spesifikk Gruppe-ID. Gruppe-IDen må derfor deles med brukere for at de skal ha tilgang.

Deling av gruppe

Du kan dele både offentlige og private grupper med bedrifter. Det er enkelt å få oversikt over hvilket innhold som er delt i gruppen(e) og hvem som er medlemmer.

Trykk på gruppe du ønsker å dele innunder Administerer grupper.

Dele gruppe

Gruppe ID-en benyttes av bedrifter for å søke opp og bli med i gruppen. Private grupper kan kun finnes via Guppe ID.

For å dele gruppen må du trykke på Rediger gruppe oppe til høyre. Gruppe IDen kan deles gjennom e-post, intranett eller andre passende kanaler. Brukere som blir delt med gruppen velger selv om de ønsker å være med i gruppen.

Innhold i gruppen

Inne i hver gruppe får du full oversikt over hvilket innhold som er delt.

Hvem er medlem i gruppen

Inne i hver gruppe får du full oversikt over hvem som er medlemmer i gruppen. Alle medlemmer er tilgjengelige under "Medlemmer"