Alle samlingerInnholdsleverandører
Administrering av innhold til brukere

Deling av dokumenter, sjekkliste, produktpakker til medlemmer

Christian Baar Hammerud avatar
Skrevet av Christian Baar Hammerud
Oppdatert over en uke siden

Innhold kan opprettes av en innholdsleverandør med hensikt å dele med brukere i én eller flere grupper. Brukere kan benytte seg av innholdet som er delt på sine egne kontoer.

Administrering av innhold finner du på følgende måte:

1. Gå til “Innholdsleverandør” i menylinjen

2. Trykk på “Administrer innhold”

Dette kan du dele som innholdsleverandør:

Skjema / Sjekklister

Opprette nytt skjema

For å komme til skjemaer trykk på Skjema innunder "Administrer innhold".

Du kan opprette nye sjekklister ved å trykke på “+ Nytt skjema"

Les mer: Slik oppretter du skjemaer & sjekklister (lenke kommer)

Dele skjema

Skjemaet kan deles med en eller flere grupper

For å dele et skjema markerer du skjemaet via sjekkboksen i venstre kant og trykker deretter på Del med grupper

Marker den eller de gruppene du ønsker å dele skjemaet med.

Du kan også fjerne tidligere delte skjema/sjekklister fra grupper. Marker relevante skjema/sjekklister med sjekkboksen til venstre og trykk på Fjern fra grupper.

Dokumenter

Opprette et dokument

For å komme til dokumenter trykk på Dokumenter, innunder "Administrer innhold".

Du kan opprette nye dokumentmaler ved å trykke på “+ Nytt dokument”.

Les mer: Slik oppretter du dokumenter (lenke kommer)

Dele dokumenter

Dokumentet kan deles med en eller flere grupper

For å dele et dokument markerer du dokumentet/ene via sjekkboksen i venstre kant og trykker deretter på Del med grupper

Marker den eller de gruppene du ønsker å dele skjemaet med.

Du kan også fjerne tidligere delte dokumenter fra grupper. Marker relevante dokumenter med sjekkboksen til venstre og trykk på Fjern fra grupper.

Kalkulasjonspakker

Kalkulasjonspakker lar deg som innholdsleverandør opprette ferdigdefinerte samlinger med varer og materiell, som dine medlemmer kan benytte seg av.

Opprette ny kalkulasjonspakke

For å komme til produktpakker trykk på Kalkulasjonspakker i undermenyen innunder "Administrer innhold".

Du kan opprette nye kalkulasjonspakker ved å trykke på “+ Kalkulasjonspakke"

Les mer om hvordan du oppretter pakker: Ny kalkulasjonsmodul

Dele kalkulasjonspakker

Kalkulasjonspakker kan deles med en eller flere grupper

For å dele en kalkulasjonspakke markerer du pakken/ene via sjekkboksen i venstre kant og trykker deretter på Del med gruppe

Marker den eller de gruppene du ønsker å dele produktpakken med.

Du kan også fjerne tidligere delte kalkulasjonspakke fra grupper. Marker relevante kalkulasjonspakke med sjekkboksen til venstre og trykk på Fjern fra grupper.

EDI integrasjoner

Under EDI (elektronisk datautveksling) kan du definere hvilke grossister eller leverandører som skal være tilgjengelig for dine medlemmer.

Systemet setter opp hvilke grossister/leverandører som er tilgjengelige å velge mellom. Ser du behovet for andre grossister/leverandører så oss en e-post til support@drifti.tech med forespørsel.

Dele EDI-innstillinger

EDI-integrasjoner kan deles med en eller flere grupper

For å dele EDI-integrasjoner markerer du grossisten/ene via sjekkboksen i venstre kant og trykker deretter på Del med gruppe

Marker den eller de gruppene du ønsker å dele produktpakken med.

Du kan også fjerne tidligere delte EDI-integrasjoner fra grupper. Marker relevante EDI-integrasjoner med sjekkboksen til venstre og trykk på Fjern fra grupper.