Gå til hovedinnhold
Alle samlingerLeverandør og grossist
Slik endrer du standard filter i leverandørordre

Endre hvilke kilder om skal vises som standard ved registrering av materiell fra leverandørordre

Christian Baar Hammerud avatar
Skrevet av Christian Baar Hammerud
Oppdatert over en uke siden

Ved registrering av materiell under Leverandørordre, vil det som standard vises både ordrebekreftelser og leverandørfakturaer som er tilegnet oppdraget dersom ikke annet er satt.

Du kan endre hvilke kilder som skal være avhuket som standard ved å gjøre følgende:

1. Gå til Innstillinger

2. Trykk på Timer og materiell

3. Trykk på Endre under Time- og materiellregistrering

4. Velg ønsket standard filter

5. Trykk Ok

Merk! Ordrebekreftelser fra Ahsell vil kun inneholde utpriser du har med Ahlsell, og du vil ved å benytte ordrebekreftelser fra Ahslell ikke få korrekte kostpriser.