Alle samlingerTilbud
Slik legger du til en delt pakke i et tilbud

En guide til hvordan du enklere kan sende ut tilbud med forhåndsgenerert kalkulasjonspakke

Aksel Aune Hansen avatar
Skrevet av Aksel Aune Hansen
Oppdatert over en uke siden

Det er nå et utvalg delte kalkulasjonspakker til bruk for våre brukere.

Disse inneholder et estimat av antall arbeidstid og materiell som benyttes ved et spesifikt oppdrag mot kunde.

Trykk deg først inn på +Delte pakker for å få tilgang til listen over pakker.

Her kan du enkelt velge blandt pakkene ved å bla seg nedover på listen, eller ved å søke på navn ved å trykke på timeglasset.

For å legge til en pakke, trykker du på + hvor du vil få opp en dialogboks med mulighet til å velge timesats for tilbudet, samt multiplisere antallet av pakkens innhold i f.eks. meter.

Tilbake i tilbudet har pakken nå lagt seg til et nytt nivå hvor du ser forventet antall timer og materiell for tilbudet. Disse kan justeres etter eget behov.