Alle samlingerRessursplanleggingInnstillinger for ressursplanlegger
Slik abonnerer du på kalenderen din i ekstern kalender
Slik abonnerer du på kalenderen din i ekstern kalender

Abonnerer på kalenderen fra Drifti i f.eks. Outlook og Google Kalender

Christian Baar Hammerud avatar
Skrevet av Christian Baar Hammerud
Oppdatert over en uke siden

Dersom du ønsker å ha oversikt over kalenderen din fra Drifti i andre kalender-apper/programmer. Prosessen for å gjøre dette vil variere ut i fra hvilket program du bruker, samt hvilken enhet (iOS/Android) du benytter.

Innholdsfortegnelse

Outlook

For å legge til din kalender fra Drifti i Outlook, må du benytte deg av Outlook på nett.
Etter du har lagt til kalenderen din via nettleseren, vil kalenderen fra Drifti også bli tilgjengelig på din mobil og Outlook på PC - såfremt du er logget inn på samme konto.

1. Gå til https://drifti.app

2. Trykk på Innstillinger i sidemenyen og velg Oppdrag

3. Trykk på fanen Kalender

4. Trykk på de tre prikkene til høyre for ønsket ansatt du ønsker å hente kalender for

5. Trykk på Kopier kalenderlenke

7. Logg inn med din Microsoft/Office 365 konto

8. Sørg for at du er i kalendervisning (ikke innboks), og trykk på Legg til kalender

9. Trykk deretter på Abonner fra nett og lim inn nettadressen du kopierte i steg 5 - og navngi kalenderen

10. Trykk "Importer"

Nå er din kalender lagt til på din Microsoft/Office 365 konto, og vil bli synlig i både Outlook programmet på PC/Mac og på mobil - innen 5-10 minutter

Google Kalender

For å legge til din kalender fra Drifti i Google, må du benytte deg av Google kalender på nett.
Etter du har lagt til kalenderen din via nettleseren, vil kalenderen fra Drifti også bli tilgjengelig på din mobil - så fremt du er logget inn på samme konto.

1. Gå til https://drifti.app

2. Trykk på Innstillinger i sidemenyen og velg Oppdrag

3. Trykk på fanen Kalender

4. Trykk på de tre prikkene til høyre for ønsket ansatt du ønsker å hente kalender for

5. Trykk på Kopier kalenderlenke

7. Trykk på "+"-tegnet vedsiden av "Andre kalendere"

8. Velg deretter "Fra nettadresse"

9. Lim inn nettadressen du fant fram i steg 6 - og trykk på "Legg til kalender"

Nå er din kalender lagt til på din Google konto, og vil bli synlig i Google Kalender appen på mobil innen 5-10 minutter