Vilkår for bruk - Drifti demo-konto
Christian Baar Hammerud avatar
Skrevet av Christian Baar Hammerud
Oppdatert over en uke siden

Vilkår for bruk

Disse vilkårene for bruk ("Vilkårene") regulerer din bruk av Drifti "prøv gratis" ("Tjenesten"), som tilbys av Drifti AS. Ved å bruke Tjenesten samtykker du i å følge og være bundet av disse Vilkårene. Les nøye gjennom Vilkårene før du bruker Tjenesten.

1. Levetid og Sletting:

• Tjenesten er tilgjengelig for deg i en periode på 10 dager fra din første pålogging. Etter denne perioden kan kontoen din bli slettet uten ytterligere varsel.

2. Oppetid og Tilgjengelighet:

• Vi gir ingen garantier for kontinuerlig tilgjengelighet eller oppetid for Tjenesten. Tjenesten kan være midlertidig utilgjengelig av ulike årsaker, inkludert vedlikehold og uforutsette hendelser.

3. Demo-miljø og Fiktive Data:

• Tjenesten er ment for demoformål og bruker fiktive data. Du forstår og godtar at dataene som vises i Tjenesten, ikke er ekte og kun brukes til illustrasjon.

4. Ansvarsfraskrivelse:

• Vi påtar oss ingen ansvar for tap eller skader som oppstår som følge av bruk av Tjenesten. Du bruker Tjenesten på egen risiko.

5. Endringer i Vilkårene:

• Vi forbeholder oss retten til å endre disse Vilkårene når som helst. Eventuelle endringer vil bli publisert på vårt nettsted, og det er ditt ansvar å holde deg oppdatert. Fortsatt bruk av Tjenesten etter endringer i Vilkårene anses som aksept av de nye vilkårene.

6. Avslutning av Tjenesten:

• Vi kan avslutte Tjenesten når som helst uten forvarsel. Vi er ikke ansvarlige for eventuell skade som oppstår som følge av avslutningen av Tjenesten.

Ved å bruke Tjenesten samtykker du til å motta kommunikasjon fra oss angående våre produkter og tjenester. Dette kan inkludere, men er ikke begrenset til, informasjon om oppdateringer, spesialtilbud, og relevant nyhetsbrev. Vi forplikter oss til å beskytte ditt personvern og vil ikke dele dine personlige opplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke.

Ved å bruke Tjenesten erkjenner og godtar du at du har lest, forstått og akseptert disse Vilkårene for bruk. Hvis du ikke godtar disse Vilkårene, må du avslutte bruken av Tjenesten umiddelbart.