Gå til hovedinnhold
Alle samlingerLeverandør og grossist
Slik setter du opp integrasjon mot grossist

Se hvordan du enkelt knytter din brukerkonto mot din grossist for å blant annet se dine nettopriser

Aksel Aune Hansen avatar
Skrevet av Aksel Aune Hansen
Oppdatert i går

Ved å sette opp integrasjon mot dine grossister vil du få mulighet til å se dine nettopriser, bestille varer direkte i Drifti, samt få inn ordrebekreftelser og leverandørfakturaer.
Merk! Dette vil per i dag kun gjelde for Ahlsell, Brødrene Dahl, Heidenreich, Høiax og Tece(Tece gjelder ikke for medlemmer av Rørkjøp. Er du medlem i Rørkjøp, kan du huke av for å motta leverandørfakturaer fra Tece ved å legge den til som andre grossister beskrevet nedenfor.)

Du også kan aktivere rabattfil for andre direkteleverandører dersom du er medlem av VVS Eksperten/Rørlegger på hjul eller VVS Norge Partner. Les hvordan du gjør dette her.

Hvordan kontakter jeg grossist for oppsett mellom Drifti og grossist?

For å sette opp integrasjon må du først kontakte grossist, og når oppsett er klart vil du motta brukernavn og passord fra grossisten.
Merk! På Brødrene Dahl trengs kun riktig oppsett fra dem, ikke brukernavn og passord.

Trykk på knappene under for å åpne din e-postklient og fyll ut informasjonen som mangler, som f.eks. organisasjonsnummer og/eller kundenummer.

Jeg har mottatt svar fra grossist. Hva nå?

Når du mottar bekreftelse fra din grossist, går du til Innstillinger, Timer og materiell og trykk på + Forhandler. Har du tidligere aktivert f.eks. rabattavtale via kjede og/eller du ser navnet på grossisten på listen over Forhandlere, trykker du på blyanten for å endre.

Velg så ønsket grossist og trykk på + Legg til. Under ser du hvordan du aktiverer hver enkelt grossist samt hva du skal legge inn hvor.

Ahlsell

Priser
Dersom du er medlem av en kjede, huker du av for Delte nettopriser for XXXXXX. Dette sørger for at du vil ha tilgang til kjedens oppdaterte nettopriser.
Er du ikke medlem av en kjede, huker du av for Benytt egen konto. Her legger du inn brukernavn og passord mottatt fra grossist, samt ditt kundenummer.

Varebestilling

Legg inn ditt kundenummer hos Ahlsell.

Ordrebekreftelse

Legg inn brukernavn og passord mottatt fra Ahlsell.

Leverandørfaktura
Legg inn brukernavn og passord mottatt fra Ahlsell.
OBS! Er du medlem av Rørkjøp eller VVS Norge Partner, skal du her huke av for å få leverandørfaktura direkte fra kjeden. Dette fordi du gjennomfaktureres via kjeden.

Brødrene Dahl

Priser
Dersom du er medlem av en kjede med kjedeavtale, huker du av for Delte nettopriser for XXXXXX. Dette sørger for at du vil ha tilgang til kjedens oppdaterte nettopriser.
Er du ikke medlem av en kjede, eller kjede ikke har en kjedeavtale, huker du av for Benytt egen konto og ditt organisasjonsnummer fylles inn automatisk.

Varebestilling
Legg inn ditt kundenummer hos Brødrene Dahl.

Ordrebekreftelser

Organisasjonsnummer fylles inn automatisk​.
OBS! Er du medlem av Rørkjøp skal du her huke av for å få ordrebekreftelse direkte fra medlemsgruppe.

Leverandørfaktura
Organisasjonsnummer fylles inn automatisk​.
OBS! Er du medlem av Rørkjøp eller VVS Norge Partner, skal du her huke av for å få leverandørfaktura direkte fra kjeden.

Heidenreich

Priser
Dersom du er medlem av en kjede, huker du av for Delte nettopriser for XXXXXX. Dette sørger for at du vil ha tilgang til kjedens oppdaterte nettopriser.
Er du ikke medlem av en kjede, huker du av for Benytt egen konto og legg inn brukernavn, passord og kundenummer.

Varebestilling

Legg inn ditt kundenummer hos Heidenreich + brukernavn og passord

Ordrebekreftelse

Legg inn brukernavn og passord mottatt fra Heidenreich.

Leverandørfaktura
Legg inn brukernavn og passord mottatt fra Heidenreich.
OBS! Er du medlem av Rørkjøp eller VVS Norge Partner, skal du her huke av for å få leverandørfaktura direkte fra kjeden. Dette fordi du gjennomfaktureres via kjeden.

Høiax

Priser
Dersom du er medlem av en kjede, huker du av for Delte nettopriser for XXXXXX. Dette sørger for at du vil ha tilgang til kjedens oppdaterte nettopriser.
Er du ikke medlem av en kjede, huker du av for Benytt egen konto. Her legger du inn brukernavn og passord mottatt fra grossist, samt ditt kundenummer.

Varebestilling

Legg inn ditt kundenummer, samt brukernavn og passord, mottatt fra Høiax.

Ordrebekreftelse

Legg inn brukernavn og passord mottatt fra Høiax.

Leverandørfaktura
Legg inn brukernavn og passord mottatt fra Høiax.
OBS! Er du medlem av Rørkjøp eller VVS Norge Partner, skal du her huke av for å få leverandørfaktura direkte fra kjeden. Dette fordi du gjennomfaktureres via kjeden.

Tece

Priser
Dersom du er medlem av en kjede, huker du av for Delte nettopriser for XXXXXX. Dette sørger for at du vil ha tilgang til kjedens oppdaterte nettopriser.

OBS! Gjelder ikke for medlemmer av Rørkjøp.
Er du ikke medlem av en kjede, huker du av for Benytt egen konto. Her legger du inn brukernavn og passord mottatt fra grossist, samt ditt kundenummer.

Varebestilling

Legg inn ditt kundenummer, samt brukernavn og passord, mottatt fra Tece.

Ordrebekreftelse

Legg inn brukernavn og passord mottatt fra Tece.

Leverandørfaktura
Legg inn brukernavn og passord mottatt fra Tece.
OBS! Er du medlem av Rørkjøp eller VVS Norge Partner, skal du her huke av for å få leverandørfaktura direkte fra kjeden. Dette fordi du gjennomfaktureres via kjeden.

Rørkjøp

Priser

Huk av for Delte nettopriser for XXXXXX. Dette sørger for at du vil ha kjedens oppdaterte nettopriser til enhver tid.

Varebestilling
Her må ditt organisasjonsnummer ligge inne startet med NO og avsluttet med MVA, eks NO895449792MVA.

Ordrebekreftelser

Huk av for å hente fra kjeden.

Leverandørfaktura
Huk av for å få leverandørfaktura direkte fra kjeden. Dette fordi du gjennomfaktureres via kjeden.