Alle samlingerTips & triks
Slik benytter du deg av Driftis AI-generator

Ved å benytte kunstig intelligens i Drifti kan du få hjelp til blant annet stavekontroll og oversetting

Aksel Aune Hansen avatar
Skrevet av Aksel Aune Hansen
Oppdatert over en uke siden

I Drifti tilbyr vi våre Beta-brukere til å teste vår kunstige intelligens.

Denne vil kunne være et arbeidsverktøy for å forenkle tekstredigering i Drifti.

Hvordan aktiverer man kunstig intelligens?

For å få tilgang til Driftis kunstige intelligens, må Betaprogram først aktiveres under Markedsplass i sidemenyen.

Når denne er aktivert vil du under Innstillinger og Tillegg ha en oversikt over hvilke tillegg som er aktivert. Under Beta program ser du hvilke funksjoner beta har per i dag.

Merk! Drifti AI vil være tilgjengelig gratis så lenge dette er en beta-funksjon. Når funksjonen går ut av beta, vil det være mulig å kjøpe den som et valgfritt tillegg i markedsplassen.

Hvordan bruker man kunstig intelligens?

Når AI er aktivert vil du ha mulighet til kunstig intelligens ved tekstredigering. Eksempler på hvor man finner dette valget vil kunne være tekstdokumenter på for eksempel bedriftsnivå eller på oppdrag og i tilbudsbrev.

Se etter dette symbolet

For å la kunstig intelligens hjelpe deg må du først markere teksten.
Du vil da ha kunne velge mellom

• Stavekontroll - Hjelp til rettskrivning av markert tekst

• Forenkle - Gjøre markert tekst mer konsis og relevant

• Utdype - Utfyllende om den markerte teksten

• Oversett til - Oversett markert tekst til Norsk, Engelsk, Tysk eller Fransk

• Generer bilde - La kunstig intelligens lage et bilde basert på teksten du har skrevet