Alle collectiesJe voertuig verbinden
Kan BMW niet verbinden: "Gezamenlijke gebruiker van het voertuig"
Kan BMW niet verbinden: "Gezamenlijke gebruiker van het voertuig"
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hebt deze foutmelding ontvangen omdat je als gezamenlijke gebruiker niet de nodige toegangsrechten hebt om instellingen met betrekking tot gegevensdeling voor het BMW-voertuig te wijzigen.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, moet je ervoor zorgen dat je de hoofgebruiker van het voertuig bent. Alleen de hoofgebruiker heeft de bevoegdheid om de instellingen voor gegevensdeling te wijzigen en nieuwe auto's toe te voegen.

Dit kan worden gedaan door contact op te nemen met de BMW Connected Drive-ondersteuning, als het gebruikersbeheer in de MyBMW App niet toestaat dat je wordt gewijzigd naar de hoofgebruiker.

De lijst met huidige gebruikers en rollen is beschikbaar zowel in het voertuig als in de MyBMW App, zodat de gebruiker altijd de primaire overdracht kan aanvragen van de huidige hoofgebruiker.

Als je de gebruikersstatus niet kunt wijzigen of problemen ondervindt, neem dan contact op met de BMW Klantenservice voor hulp.