Verbind BMW

Volg deze stappen om een BMW te verbinden met EEVEE

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat heb ik nodig

Om uw BMW te koppelen, heeft u het volgende nodig:

• Voer uw VIN-nummer in.

• Een MyBMW-account. Dit kan worden aangemaakt via de BMW-website.

• Belangrijk: U moet de hoofdgebruiker van de auto zijn. Een mede-gebruiker heeft niet voldoende rechten om gegevensdeling toe te staan.

• Laadgeschiedenis moet ingeschakeld zijn in de BMW-app/voertuig. Controleer dit in de officiële BMW-app en/of het voertuig.

• Een ConnectedDrive-abonnement. Dit kan een betaalde dienst zijn.

Stapsgewijze handleiding

1. Start het onboardingproces

2. Voer uw VIN in (voertuigidentificatienummer)
    Lees dit artikel om uw VIN te vinden.

3. Bevestig uw locatie (binnen Europa)
    BMW ondersteunt momenteel geen auto's buiten Europa.

4. Controleer uw e-mail voor een verificatielink
    Als u geen e-mail heeft ontvangen, controleer dan de spam of de bekende problemen.

5. Bevestig toegang tot gegevensdeling via MyBMW
    In het officiële online portaal voor BMW.

6. Geniet van EEVEE!

Wat u moet weten

EEVEE vertrouwt op de gegevens van BMW om de laadsessies te tonen in de EEVEE-app. Wanneer ze aanwezig zijn in de BMW-app, zouden ze ook in onze app zichtbaar moeten zijn.

Wanneer uw auto geen verbinding heeft (gebied met beperkte of geen ontvangst of wanneer het CarData-abonnement is verlopen), hebben sommige modellen een beperkte buffer die sessies kan opslaan die nog niet naar de BMW CarData Cloud zijn geüpload. Maar dit is niet oneindig. Het is belangrijk dat de gegevens zo vaak mogelijk worden geüpload, zodat EEVEE alle gegevens kan ophalen en er geen gegevens verloren gaan.

Als u problemen opmerkt met het synchroniseren van laadgegevens, laat het ons dan weten via de chatfunctie in onze app.

Nog steeds problemen? Praat met ons via de chatfunctie in onze app!