Alle collectiesNieuw in EEVEE
Introductie van ons PRO-abonnement voor de EEVEE-driver app

Leer meer over de aankomende prijswijzigingen, voertuigverbindingen en rapporten

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Kort samengevat: Vanaf 1 oktober 2024 is een PRO-licentie vereist om de EEVEE-app te gebruiken, gegevens van uw voertuig te synchroniseren of de PDF-rapporten per e-mail te ontvangen.

Waarom doen we dit?

We hebben lang geprobeerd deze verandering te voorkomen en hebben deze geliefde functies gratis aangeboden. We hebben de afgelopen jaren een explosieve groei van ons gebruikersbestand gezien. Gecombineerd met de licentiekosten die we moeten betalen om uw voertuiggegevens te synchroniseren, hebben we geen andere keuze dan deze kosten door te berekenen aan u, onze gebruikers. 😢

We begrijpen dat deze verandering niet met open armen zal worden ontvangen. Aangezien we een klein team zijn en we ons platform de komende jaren willen blijven ontwikkelen, vragen we om uw begrip. 🙏

Wat moet u nu doen?

Als u ons wilt steunen en EEVEE wilt blijven gebruiken, kunt u vanaf september uw licentie aanschaffen via een in-app aankoop. Ondertussen blijven we hard werken om vervelende bugs op te lossen en ons functieset uit te breiden (bijvoorbeeld uw gegevens exporteren in CSV-formaat).

Als u ons platform niet langer wilt gebruiken, hoeft u geen actie te ondernemen. Als uw voertuig nog steeds is verbonden, wordt het automatisch losgekoppeld. Bovendien worden uw account en persoonlijke gegevens automatisch verwijderd volgens onze algemene voorwaarden.

Wat gaat het kosten?

Een PRO-licentie zal beschikbaar zijn voor €13 per maand, of €130 per jaar.

Bestaande gebruikers krijgen een early adopter-korting, geprijsd op €9 per maand, of €90 per jaar.

We bieden ook een GRATIS proefperiode van 30 dagen aan voor nieuwe en bestaande gebruikers.

Een PRO-licentie staat tot 3 voertuigverbindingen toe.

Wat betekent dit voor wagenparkgebruikers?

Wilt u EEVEE gebruiken voor uw bedrijf (3+ auto's)? Ontdek EEVEE Business: ontvang automatische terugbetalingen voor thuisladen, een optionele openbare laadpas, en ontvang een enkele maandelijkse factuur. Een zorgeloze oplossing om uw elektrische laadkosten te begrijpen, te beheren en te verlagen.

Als u al deel uitmaakt van een bedrijfswagenpark dat EEVEE Business gebruikt, zullen deze veranderingen geen impact hebben. We zullen geen voertuigen loskoppelen of een PRO-licentie vereisen.

Nog vragen?