Thema maken

Lees hier hoe je thema's maakt en gebruikt in Eitje.

Deze week bijgewerkt

Het handboek bestaat uit verschillende thema's. Een thema is een onderwerp waar je verschillende artikelen en quizvragen aan kunt toevoegen.

āž”ļø Voorbeelden van thema's: Menu en prijslijsten / Cursus voor barista's / Handleidingen voor het schoonmaken van apparatuur

Per thema kan je kiezen voor welke teamleden het zichtbaar is. Je kan bijvoorbeeld een thema over de nieuwe menukaart aanmaken, en deze alleen zichtbaar maken voor het team in de bediening.

Thema maken

1. Klik bovenaan op 'Training' > Handboek.

2. Je kan op twee plekken een nieuw thema aanmaken:

1. Klik rechtsboven op '+ Maak' en kies 'Nieuw thema'.

2. Klik naast 'Alle thema's' op 'Nieuw thema'

3. Een venster 'Nieuw thema' opent. Vul de titel en extra informatie in en selecteer welke teams dit thema mogen zien.
    ā€‹

4. Klik op 'Opslaan'.

Het thema is nu nog leeg, dus de volgende stap is om artikelen aan te maken en eventueel je teamleden hun kennis te testen door quizvragen toe te voegen.

Het thema moet nog gepubliceerd worden. Enkel admins en teamleden met de rol manager kunnen het thema en de inhoud zien als het niet gepubliceerd is. Om het thema te publiceren, kan je het schuifje aanzetten. Zodra je het aanzet krijgen alle teamleden in de teams toegang tot het thema.

āš ļø Let op: Zitten er ongepubliceerde artikelen in het thema? Dan krijg je bij het publiceren van het thema de vraag of je alle artikelen ook mee wilt publiceren.
ā€‹

Thema aanpassen

Wil je de naam, beschrijving of foto van het thema aanpassen? Klik dan op het betreffende thema en dan op de drie puntje aan de linkerkant. Je kan hier ook de teams aanpassen die toegang hebben tot het thema en het thema (de)publiceren.
ā€‹

Volgorde wijzigen in het thema

Je kan de volgorde van de artikelen en quizvragen in een thema wijzigen door op de kleine pijltjes aan de rechterkant te klikken.