Event toevoegen

Voeg evenementen toe aan het rooster zodat iedereen op de hoogte is.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan events toevoegen aan het rooster, denk aan een feest, meeting of sportwedstrijd.

Je kan voor een event ook een nieuwsbericht aanmaken, je teamleden kunnen in de app dan ook aangeven of ze er bij kunnen zijn of niet. Lees hier meer.

Hoe voeg je een event toe aan het rooster?

1. Klik op 'Planning' in het menu.

2. Klik in de rij met events op 'Event aanmaken' of doe het via 'Tools'.

3. Vul de velden in.

4. Optioneel: Publiceer je event als een nieuwsbericht. Als je dit selecteert, zullen er nog een aantal velden verschijnen met betrekking tot het nieuwsbericht.

5. Klik op 'Doorvoeren' om het event te publiceren.

āš ļø Let op! Zie je het event niet terug in het rooster? Check dan even of je deze toonoptie wel hebt aanstaan onder de knop 'Toon' rechtsboven.

šŸ‘‰ Goed om te weten is dat feestdagen en schoolvakanties op dit moment nog niet in Eitje verwerkt zijn, deze worden dus niet automatisch weergegeven op het rooster. Er wordt wel gewerkt aan deze feature. Je kan feestdagen in de tussentijd wel handmatig toevoegen aan het rooster als een event.