Chatten in Eitje

Lees hier meer over de chatfunctie van Eitje.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan berichten naar je teamleden sturen via de chatfunctie. Dit kan zowel via de webversie als via de mobiele app. Zo blijft alle communicatie in één tool. Dit artikel behandelt waar je kan chatten. Hoe je een chat aanmaakt, lees je hier.

In de webversie kan je op verschillende plekken chatten: via een chatvenster dat links onderaan opent of via de chatpagina waar je alle gesprekken vindt.

Chatten in de webversie via het chatvenster

Je kan tijdens het plannen of uren accorderen tegelijk de chat openen zonder de pagina te moeten verlaten, handig als je snel iemand een vraag wilt stellen over een bepaalde shift of uren die die je wilt goedkeuren.

⚠️ Let op: Je kan alleen bestaande chats openen. Een nieuwe chat kan je enkel starten via de chatpagina.

Er zijn drie manieren om een chatvenster te openen.

Via het menu:

1. Klik bovenaan op 'Communicatie'.

2. Selecteer 'Chatvenster'.

3. Selecteer het gesprek dat je wilt openen.

4. De chat opent linksonder in het scherm.

Via de planning:

1. Klik bovenaan op 'Planning'.

2. Selecteer per teamlid.

3. Klik aan de linkerkant op de drie puntjes naast een teamlid.

4. Kies 'Stuur bericht'.

5. Een chatvenster opent met daarin het gesprek met dit specifieke teamlid.

Via de urenpagina:

1. Klik bovenaan op 'Uren'.

2. Selecteer per week.

3. Klik aan de linkerkant op het pijltje naast een teamlid.

4. Kies 'Stuur bericht'.

5. Een chatvenster opent met daarin het gesprek met dit specifieke teamlid.

Chatten in de webversie via de chatpagina

Je kan ook naar de chatpagina gaan waar je alle gesprekken terugvindt.

1. Klik bovenaan op 'Communicatie'.

2. Selecteer 'Chatpagina'.

3. Klik aan de linkerkant op de chat die je wilt openen.

Chatten in de mobiele app

1. Klik onderaan het scherm op het kopje 'Berichten'.

2. Klik op de chat die je wilt openen.