Team
Contracten šŸ“„
Contractinformatie toevoegen

Om je HR-zaken netjes en overzichtelijk te houden, kun je in eitje makkelijk de contracten van je teamleden beheren.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Per teamlid kun je contractinformatie toevoegen. Lees hier over de verschillende opties die je kunt doorvoeren in eitje.

Door een salarisintegratie te activeren kun je automatisch de mutaties van teamleden binnenhalen. Klik hier voor meer informatie.

Contract aanmaken

Je kunt een contract aanmaken voor een teamlid door het profiel van het desbetreffende teamlid te openen. Vervolgens volg je stap voor stap de keuze velden in het scherm.

Contract mutatie maken

Zijn er wijzigingen in het huidige contract? Geen probleem, je maakt eenvoudig een mutatie. In het volgende voorbeeld maken wij een salaris mutatie, maar je kunt bijvoorbeeld ook types muteren of de werkweek.

ā€‹