Connexie

Als je werkt met Connexie kan je informatie exporteren vanuit Eitje door een Excelbestand te genereren.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via Eitje kun je eenvoudig de gewerkte uren doorzetten naar Connexie. Dat doe je door een CSV-bestand te genereren in Eitje en dit vervolgens te importeren in Connexie.

Navigeer hiervoor naar 'Data' > Kant-en-klare exports > Koppelingen en kies voor Connexie.

āš ļø Let op: Om de koppeling goed te laten werken is het van belang dat van alle teamleden het BSN-nummer is ingevuld in Eitje.