Lightspeed - L Series

Automatisch via Eitje inzicht in je omzet dankzij de koppeling met Lightspeed.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dankzij de koppeling met Lightspeed heb je direct elk uur een update van de omzet in Eitje. Je hoeft niets meer handmatig in te vullen en krijgt direct live inzicht in de gemaakte loonkosten.

⚠️ Let op: Er worden geen uren doorgezet van Lightspeed naar Eitje. De koppeling laadt enkel de omzet vanuit Lightspeed in Eitje in.

Koppeling activeren

Om de koppeling te activeren begin je in Eitje. Klik bovenaan op 'Data' > Koppelingen. Klik dan op 'Toevoegen' naast Lightspeed L. Je wordt doorverwezen naar Lightspeed waar je moet inloggen om de koppeling te activeren.

Koppeling instellen

Eenmaal de koppeling is opgezet, moet je alleen nog even bepalen welke omzet je allemaal wilt ophalen. In deze koppeling is het mogelijk om op twee verschillende manieren te koppelen:

1. Op omzetgroep: Koppel op omzetgroep om onderscheid te kunnen maken tussen bijv. de omzet uit de bar en keuken.

2. Op Verkoopzone: Koppel op verkoopzone om de omzet te verdelen over de locatie van de omzet.

⚠️ Let op: De koppeling zal pas werken als je alle omzetgroepen uit Lightspeed hebt verdeeld over de omzetgroepen in Eitje.