Automatisch en zonder handelingen altijd inzicht in je omzet van Lightspeed? Met de koppeling tussen Lightspeed en eitje heb jij direct elk uur een update van de omzet in eitje. Buiten het feit dat je nooit meer handmatig je omzet hoeft in te vullen, heb je zo ook de mogelijk om direct live inzicht te krijgen in de gemaakte loonkosten.

Integratie activeren

Om de koppeling te activeren met de L-Series van Lightspeed ga je naar: Meer > Integraties > Integratie toevoegen en selecteer de Lightspeed L-Series. Je hoeft hierna enkel en alleen in te loggen met je inloggegevens van Lightspeed om de koppeling te activeren.

Integratie instellen

Lees een uitgebreide handleiding over de verschillende instellingen

Eenmaal de integratie opgezet, je moet dan alleen nog even bepalen welke omzet je allemaal wilt ophalen. In deze integratie is het mogelijk om op twee verschillende manieren te koppelen:

1. Op omzetgroep: Koppel op omzetgroep om onderscheid te kunnen maken tussen bijv. de omzet uit de bar en keuken.

2. Op vloerplan: Koppel op vloer plan om de omzet te verdelen over de locatie van de omzet.

Meer weten over het instellen van de koppeling. Je ziet hier een video hoe dit precies werkt.