Kassatellen

Zet eenvoudig je omzetten van Kassatellen naar Eitje door via de koppelling.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dankzij de koppeling met Kassatellen kan je rechtstreeks elk uur de omzet naar Eitje doorzetten.

Koppeling activeren

Om de koppeling te activeren met Kassatellen klik je bovenaan op 'Data' > Koppelingen. Klik dan op 'Toevoegen' naast Kassatellen.

Je vult het e-mailadres en wachtwoord in. Dit zijn dezelfde gegevens die je gebruikt om in te loggen bij Kassatellen. Klik dan op 'Koppeling activeren'.

Omzetgroepen verdelen

Nadat je deze velden in Kassatellen hebt ingevuld is de koppeling geactiveerd. Nu moet je nog de omzetgroepen uit je kassa verdelen over de omzetgroepen in Eitje.

Lees hier hoe je dat doet.

āš ļø Let op: De koppeling zal pas werken als je alle omzetgroepen uit Kassatellen hebt verdeeld over de omzetgroepen in Eitje.

Koppeling weergeeft een probleem

Meestal zijn problemen in de koppeling tussen Eitje en Kassatellen te verklaren door een configuratieprobleem in Kassatellen, het vaakst voorkomende probleem is dat de inloggegevens zijn gewijzigd, dan kan je de koppeling opnieuw activeren.
ā€‹
Mocht er iets anders aan de hand zijn of het je niet lukken, kan je altijd contact opnemen met Kassatellen door te mailen naar support@thenextsoftware.io.

Omzet ophalen

Zodra je koppeling is geactiveerd en ingesteld, haalt Eitje vanaf dat moment de omzet op uit de kassa. Dit betekent dus dat Eitje niet automatisch omzet uit het verleden ophaalt. Wil je wel omzet uit het verleden in Eitje zien? Volg dan deze stappen.

1. Navigeer naar 'Uren' bovenaan en klik op 'Per week'.

2. Scroll naar beneden tot je de omzetbalk ziet. Zie je die niet? Check dan even onder de knop 'Toon' of je de omzet wel hebt aanstaan.

3. Klik op 'Omzet' naast de instellingen onderaan.

4. Hier kan je naast de dagen die je wilt ophalen klikken op de knop 'Sync'.
    ā€‹