Planning
Beschikbaarheid 📅
Aantal dagen in de week beschikbaar

Je teamleden kunnen aangeven hoeveel dagen in de week ze wil werken.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een teamlid kan bij de beschikbaarheid ook aangeven hoeveel dagen in een specifieke week die wenst te werken.

Dit is handige informatie, daarom kan je het aantal dagen dat een teamlid wenst te werken in een week tijdens het plannen vinden op verschillende plekken. Lees er hier meer over.

In de webversie

1. Klik bovenaan op 'Team' > Mijn profiel.

2. Rechts kan je onder 'Shifts in week' aangeven hoeveel dagen je wilt werken die week.
    💡 Tip: Je kan ook in het beschikbaarheidstemplate opgeven hoeveel dagen in de week je wilt werken.

In de app

1. Ga naar het menu.

2. Klik op 'Verzoeken'.

3. Klik op 'Beschikbaarheid'.

4. Vul bovenaan bij 'Aantal beschikbare dagen' het aantal dagen in dat je wilt werken.
    💡 Tip: Je kunt ook in het beschikbaarheidstemplate opgeven hoeveel dagen in de week je wilt werken.