Twelve

Automatisch via Eitje inzicht in je omzet dankzij de koppeling met Twelve.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de koppeling tussen Twelve en Eitje heb je direct elk uur een update van de omzet in Eitje. Zo krijg je ook direct live inzicht in de gemaakte loonkosten.

Koppeling activeren

Om de koppeling met Twelve te activeren klik je bovenaan op 'Data' > Koppelingen. Klik dan op 'Toevoegen' naast Twelve. Je moet hierna je authenticatiegegevens invullen om de koppeling te activeren. Dit zijn niet je gewone Twelve inloggegevens, maar API keys. Deze hoor je van Twelve te krijgen. Klik dan op 'Koppeling activeren'.
ā€‹

Koppeling instellen

Eenmaal de koppeling is opgezet, moet je alleen nog even bepalen welke omzet je wilt ophalen. In deze koppeling is het mogelijk om per omzetgroep te koppelen. Zo kan je bijvoorbeeld de omzet uit de bar en keuken apart registreren.

āš ļø Let op: De koppeling zal pas werken als je alle omzetgroepen uit Twelve hebt verdeeld over de omzetgroepen in Eitje.

Omzet ophalen

Zodra je koppeling is geactiveerd en ingesteld, haalt Eitje vanaf dat moment de omzet op uit de kassa. Dit betekent dus dat Eitje niet automatisch omzet uit het verleden ophaalt. Wil je wel omzet uit het verleden in Eitje zien? Volg dan deze stappen.

1. Navigeer naar 'Uren' bovenaan en klik op 'Per week'.

2. Scroll naar beneden tot je de omzetbalk ziet. Zie je die niet? Check dan even onder de knop 'Toon' of je de omzet wel hebt aanstaan.

3. Klik op 'Omzet' naast de instellingen onderaan.

4. Hier kan je naast de dagen die je wilt ophalen klikken op de knop 'Sync'.