Urenregistratie in de app

Je kan de urenregistratie ook in de app bijhouden. Lees hier welke handelingen je kan doen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan de uren van je teamleden ook inzien en goedkeuren in de app. Handig als je de computer even niet bij de hand hebt. Wil je meerdere urenregels tegelijk aanpassen en goedkeuren, dan verwijzen we naar de webversie.

ā€‹āš ļø Let op: Controleer of de instellingen voor de urenregistratie zijn ingesteld naar je wensen.

Je eigen uren inzien

Om je eigen uren te bekijken klik je op 'Uren' onderaan.

Bovenaan kan je de periode aanduiden die je wilt zien. Standaard staat dit op de lopende loonperiode.

ā€‹āš ļø Let op: Je kan maar tot maximum zes maanden in het verleden je uren inzien. Wil je verder terug kijken? Dan kan je dat doen via de webversie.
ā€‹

Uren van teamleden inzien en goedkeuren

Ook kan je de uren van je teamleden zien in de app.
ā€‹
ā€‹āš ļø Let op: Enkel admins en teamleden met de rol 'Uren schrijven' en 'Uren accorderen' kunnen de uren van anderen inzien. Enkel admins en teamleden met de rol 'Uren accorderen' kunnen uren goedkeuren.

1. Klik onderaan op 'Uren'.

2. Klik rechtsboven op het kopje 'Teamleden'.

3. Kies de dag waarop je de uren van je teamleden wilt zien.
    ā€‹

4. Wil je de uren aanpassen en/goedkeuren? Klik dan op een urenregel.

5. Maak eventueel wijzigingen aan de gewerkte tijden, pauzeduur, etc.

6. Klik onderaan op 'Uren goedkeuren'.
    ā€‹

Uren toevoegen

Wil je uren toevoegen voor jezelf of een teamlid? Dat kan!
ā€‹
ā€‹āš ļø Let op: Enkel admins en teamleden met de rol 'Uren schrijven' en 'Uren goedkeuren' kunnen uren toevoegen.

1. Klik onderaan op 'Uren'.

2. Klik op het plusje rechtsbeneden.
    ā€‹

3. Kies de datum waarop je de urenregel wilt toevoegen.

4. Kies een teamlid waarvoor je uren wilt toevoegen.

5. Vul hier de velden in. Vergeet het type uren niet aan te geven.

6. Klik op 'Uren goedkeuren'.