Exporteren
Dupliceren en bewerken

Lees hier hoe je exports dupliceert en bewerkt.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan een zelfgemaakte export of een export uit de bibliotheek ook dupliceren en/of bewerken.

Dupliceren

Ga naar 'Data' > Zelfgemaakte exports. Als je op een export klikt in de bibliotheek of op een van je eigen exports, kom je op de pagina met meer informatie over de betreffende export. Kies rechtsboven voor 'Dupliceren'. Dan neem je de exacte opmaak van die export over. De titel wordt ook overgenomen en krijgt een getal erachter, bijvoorbeeld 'Personeelsbestand 2'. Als je deze gekopieerde export wilt aanpassen, kan dat via de knop 'Bewerken.

Bewerken

Wil je een bestaande export aanpassen? Klik dan op de betreffende export en kies voor 'Bewerken'. Je kan nu data toevoegen of verwijderen en de sortering, opmaak en filters aanpassen. Je kan ook de naam en beschrijving van de export wijzigen, alsook wie de export kan inzien.