Exporteren
Kant-en-klare exports

Maak gebruik van de kant-en-klare exports om de planning, loonkosten en gewerkte uren te exporteren.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Eitje kan je enkele kant-en-klare exports draaien om bepaalde gegevens te exporteren. Je vindt deze exports door bovenaan te klikken op 'Data' > Kant-en-klare exports.

⚠️ Let op: In deze exports staan data die vaak gebruikt worden. Je kan enkele filters kiezen, zoals contracttypes en periode, maar je kan deze exports verder niet personaliseren, omdat deze een custom lay-out hebben. Wil je wel meer controle over de data in je export? Kijk dan eens in de bibliotheek of stel je eigen export samen.

Na het exporteren vind je de bestanden door te klikken op 'Notificaties' rechtsboven. Bij het kopje 'Kant-en-klare exports' vind je dan de geëxporteerde bestanden.

💡 Tip: Je vindt voor alle kant-en-klare exports een voorbeeldbestand om een idee te krijgen van hoe je data eruit komen te zien.

Er zijn vier categorieën van kant-en-klare exports:

Planning

Je kan makkelijk je rooster exporteren naar een Excelbestand. Zo kan je bijvoorbeeld je rooster printen en ophangen in je zaak. Je vindt deze export ook via de 'Tools' knop op het rooster. Er zijn twee opties:

• Als tabel: Exporteer het rooster in tabelvorm met links alle teamleden.

• Als lijst met shifts: Krijg alle shifts op tijd onder elkaar te zien.

Urenregistratie

Je vindt deze export ook via 'Uren' > Tools > Uren exporteren. Er zijn vier verschillende opties waar je uit kan kiezen:

• Per teamlid: Dit geeft een uitgebreid inzicht in alle urenregels van je teamleden.

• Per team: Een simpele weergave van de urenregels per team per dag.

• Per dag: Een simpele weergave van de urenregels per dag per teamlid.

• Snel invoer: Een handig overzicht van alle data voor je salarisadministratie.

⚠️ Let op: Enkel goedgekeurde uren komen in de export.

Het is ook mogelijk om rechtstreeks te koppelen met jouw salarisadministratiepakket. Hier vind je meer uitleg over de verschillende koppelingen met Eitje.

Loonkosten

Wil je inzage in de loonkosten voor een bepaalde periode, bijvoorbeeld de afgelopen maand? Je hebt twee opties voor de opmaak van het bestand:

• Overzicht: In dit bestand worden zowel de omzetten als loonkosten weergeven.

• Per team: Je krijgt de omzet en loonkosten te zien en hoe de verschillende teams zich tot elkaar verhouden.

Voldoet de opmaak van deze exports niet aan je wensen? Dan kan je ook je eigen export samenstellen of een kijkje nemen in de bibliotheek.

Koppelingen

Werk je met Connexie of Horecalonen? Dan kan je gebruikmaken van deze exports en deze inladen in Connexie of Horecalonen.