Handleiding: Teamlid - Shifts en rooster bekijken

Wil je weten wanneer je moet werken? Lees hier waar je je shifts kan terugvinden in de app.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je wordt ingepland voor een shift krijg je er een melding van in de app en een mail. Je kan je shifts uiteraard ook terugvinden in de app. Je vindt ze onder het kopje 'Shifts' onderaan.

Ook handig om te weten is wie er allemaal met jou op de planning staat. Door op 'Rooster' te klikken zie je het volledige rooster en wie wanneer moet werken.