Uren
Eitjeopdevloer - kloksysteem ⏰
Geklokte tijden in de urenregistratie

Hoe komen geklokte tijden in de urenregistratie te staan? Lees het hier.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit is hoe de klokacties eruit zien in de urenregistratie.

Tijdens het klokken

Zodra teamleden inklokken, verschijnt er een urenregel in de urenregistratie. Zolang de shift bezig is, zal de tijd blijven lopen.

Je kan een lopende klokactie ook uitklokken of verwijderen vanuit de urenregistratie. Dit kan zowel in de app als webversie.

Na het klokken

Na de shift klokken de teamleden uit. De gewerkte uren verschijnen dan meteen in Eitje. Deze uren moeten ook nog goedgekeurd worden. De gewerkte uren worden aangepast aan de afrondingsinstellingen indien deze zijn ingesteld.

Het kan gebeuren dat je dit ziet in de urenregistratie. Dit betekent dat het teamlid is vergeten uit te klokken en dat Eitjeopdevloer dat automatisch heeft gedaan op een bepaald tijdstip. Dit tijdstip is in te stellen in de instellingen van de urenregistratie. De gewerkte tijd wordt 0, omdat Eitje niet weet hoelang het teamlid effectief gewerkt heeft. Het is dus belangrijk dat deze uren nog worden aangepast voor ze goedgekeurd worden.

⚠️ Let op: Wil je niet dat je personeel automatisch uitgeklokt wordt? Dan kan je dat aanpassen in de instellingen.

Loonkosten van klokacties

In de financiële rapportage in de app en in de omzet in de urenregistratie zie je meteen de loonkosten van de klokacties. Zo kan je, indien nodig, live bijsturen.