Koppelingen
Nmbrs - Foutmeldingen

Het kan zijn dat je problemen ondervindt bij het activeren van de nieuwe Nmbrs-koppeling met Eitje. Lees hier wat je kan doen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het activeren van de nieuwe koppeling met Nmbrs brengt soms problemen met zich mee. Dit ligt aan technische problemen bij Nmbrs, ze zijn hier mee bezig, maar in de tussentijd kan je deze workaround gebruiken.

Indien je een van deze twee foutmeldingen krijgt, volg dan de bijhorende stappen om dit op te lossen.

Invalid combination of user name / password

Je krijgt te zien dat je gebruikersnaam of wachtwoord niet correct zijn.

⚠️ Let op: Probeer niet te vaak opnieuw je gegevens in te vullen, je zal na enkele pogingen tijdelijk geblokkeerd worden en dan kan je even niet inloggen.

Door een historische en technische reden herkent het consentscherm het wachtwoord niet. Om de koppeling te kunnen leggen met Eitje moet het wachtwoord dus gereset worden.

⚠️ BELANGRIJK! Doe dit niet zomaar! Je moet dit doen in het scherm waar je naartoe wordt gestuurd als je de koppeling in Eitje probeert te activeren. Als je dit op een andere pagina doet, dan gaat het niet werken. Volg dus deze stappen:

1. Ga in Eitje naar 'Data' > Koppelingen.

2. Klik dan op 'Toevoegen' bij Nmbrs.

3. Je wordt doorverwezen naar Nmbrs waar je moet inloggen om de koppeling te activeren.

4. Klik dan in het scherm waar je naartoe wordt geleid vanuit Eitje op 'Recover account password'.

5. Vul dan je gegevens in en volg de stappen uit de mail die je dan ontvangt.

6. Zodra je wachtwoord gereset is, ga je terug naar Eitje. Gelieve de pagina NIET te herladen.

7. Klik op 'Toevoegen' bij Nmbrs.

8. Vul je gegevens in (met het nieuwe wachtwoord).

9. De koppeling is nu geactiveerd.

Error

Je krijgt 'error' te zien. Dit is een vervelende kwestie, dit betekent niet dat je gegevens fout zijn, het systeem loopt echter vast. Het is belangrijk in dit geval geduldig te zijn en te blijven proberen. Er zijn enkele zaken die je kan proberen:

1. We raden aan om een incognitovenster te openen. Ga opnieuw naar Eitje en dan naar 'Data' > Koppelingen. Klik op 'Toevoegen' naast Nmbrs en probeer het opnieuw.

2. Als dat niet lukt, probeer het dan eens in een andere browser. Ga ook hier eerst naar Eitje en dan naar 'Data' > Koppelingen. Klik op 'Toevoegen' naast Nmbrs en probeer het opnieuw.

Je kan zo vaak proberen als nodig. Uit ervaring weten we dat het uiteindelijk wel lukt en dan kan je de koppeling verder afronden zoals in dit artikel beschreven.

We begrijpen dat dit een vervelende kwestie is, maar helaas is dit voorlopig de enige oplossing. Kom je nog een ander probleem tegen bij het activeren van de koppeling dat hier niet beschreven wordt? Neem dan contact op met support.