Skip to main content

Do I have to pay to charge a Beast vehicle?

Charging

Written by Beast

Yes. You pay for charging yourself, exactly as much as you use. At a Supercharger there's nothing to pay on the spot: the cost is charged to your card afterwards (clause 8.17 of the Terms of Service).

Charging time is part of the rental and does not pause it.

Did this answer your question?