Dokumenttien lisääminen eTaskuun

Voit lisätä ja tallentaa myös muuta materiaalia kirjanpitäjäsi nähtäville.

Pekka Äijälä avatar
Tekijä: Pekka Äijälä
Päivitetty yli viikko sitten

Kuittien ja matkalaskujen lisäksi eTaskuun on mahdollista lisätä myös muuta yritystoimintaan liittyvää aineistoa. Lisätty aineisto välittyy eTaskun dokumenttiarkistoon, jossa aineisto on siistissä järjestyksessä ja kirjanpitäjän käsiteltävissä. Dokumenttiarkisto on tietosuojalain mukainen turvallinen tapa aineiston lähettämiseen (vrt. sähköposti) ja arkistointiin.

eTasku Pro -version käyttäjät voivat lisätä aineistoa dokumenttiarkistoon rajattomasti, Basic -version käyttäjät 1 kpl/kuukausi. Jos haluat päivittää tuotteeseesi, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@etasku.fi tai soittamalla numeroon 02 480 841 76. Asiakaspalveluumme voi olla yhteydessä myös suoraan mobiilisovelluksen tai verkkoportaalimme kautta.

Esimerkkejä materiaalista, jonka arkistointiin dokumenttiarkistoa mm. käytetään:

• Myyntilaskut

• Palkkalaskelmat

• Tiliotteet

• Sopimukset

• Luottokorttilaskut

• Tuntikirjaukset

• Vakuutuskirjat

Käytännössä rajoitteita ei ole ja yritys voi luoda aineistolleen tarvittaessa myös omia kategorioita.

Miten aineistoa lisätään?

Voit lisätä aineistoa eTaskun mobiilisovelluksen tai web-liittymän kautta. Kirjanpitäjäsi voi myös lisätä dokumentteja näkyvillesi (esim. palkkalaskelmat).

1. Mobiilisovellus

Valitse sovelluksen alavalikosta Dokumentit ja seuraavasta näkymästä valitse + UUSI DOKUMENTTI. Voit lisätä dokumentin kuvaamalla, valitsemalla kuvan galleriasta tai tiedostoista sekä käyttämällä Jaa-toimintoa toisesta sovelluksesta.

Syötä dokumentille nimi, päivämäärä sekä kategoria ja tarkenne. Voit myös valita, välittyykö kyseinen dokumentti kirjanpitäjäsi näkyville.

2. Web-sovellus

Kirjaudu sisään eTaskun verkkoliittymään (www.etasku.fi/login) ja valitse ylhäältä Dokumenttiarkisto. Uutta dokumenttia lisätessäsi voit määritellä sen näkyvyyden myös muille henkilöille. Web käyttöliittymän dokumenttiarkisto tukee kaikkia tiedostomuotoja.