Tositteen lataaminen tietokoneelta eTaskuun

Vaikka ylivoimaisesti enemmistö tositteista lisätään eTaskuun mobiilisovelluksen kautta, onnistuu se myös verkkoportaalin kautta.

Pekka Äijälä avatar
Tekijä: Pekka Äijälä
Päivitetty yli viikko sitten

1. Kirjaudu ensin sisään eTaskun verkkoportaaliin (www.etasku.fi/login). Tunnukset ovat samat, joilla olette kirjautuneet myös eTaskun mobiilisovellukseen.

2. Näkymään aukeaa kuluvan kuukauden kohdalle. Voitte tarkastella jo lisättyä aineistoa tai lisätä uutta materiaalia kuukaudelle. (P.s. Voitte lisätä aineistoa myös takautuvasti)

3. Lisätkää uusi tosite harmaan TOSITE -napin kautta (Kuva 1.). Tiedoston lisäämisen jälkeen voitte syöttää tositteelle liittyviä tietoja helpottaaksenne kirjanpitäjänne työtä. Tiedoston voitte syöttää joko kuvana tai PDF -muodossa.

4. Kun tosite on tallennettu, ilmestyy se kuukausilistaukseen ja välittyy automaattisesti myös kirjanpitäjänne nähtäville.

5. Avot!

Kuva 1. (Tositteen lisääminen)