Tilitoimistoyhteyden lisääminen

Tilitoimistoyhteyden lisääminen kannattaa, sillä silloin yrityksesi kirjanpitomateriaalit menevät automaattisesti kirjanpitäjäsi nähtäville.

Elina avatar
Tekijä: Elina
Päivitetty yli viikko sitten

Mikäli sinulla on olemassa eTaskun käyttäjätili, tilitoimistoyhteyden lisääminen tiliisi on suositeltavaa. Näin kirjanpitäjäsi saa kaiken kirjanpitomateriaalin suoraan eTaskusta ja kummankin osapuolen toiminta tehostuu. Yrityksen pääkäyttäjät voivat yhdistää tilitoimiston eTaskun tiliin web-sovelluksesta löytyvistä Yritysasetuksista.

Tilitoimistoyhteyden lisääminen kohta kohdalta verkkoportaalissa:

1. Kirjaudu sisään eTaskun verkkoportaaliin tietokoneella

2. Avaa oikeasta yläkulmasta valikko

3. Valitse "Yritysasetukset"

4. Sivulle aukeaa "Yrityksen tiedot" -välilehti, jonka vasemmassa alanurkassa voit antaa kirjanpitäjäsi tiedot kohdassa "Kirjanpitoyhteys"

5. Vahvista antamasi tiedot painamalla "ASETA KIRJANPITÄJÄ"

Mikäli olet vasta luomassa eTaskun käyttäjätiliä, voit salasanan asettamisen yhteydessä liittää tilisi suoraan tilitoimistoosi antamalla tilitoimistosi tiedot. Mikäli jätät tiedot tässä kohtaa antamatta, niin ei hätää - olemme eTaskulta vielä erikseen yhteydessä ja varmistamme kaikki tiedot kuntoon!

Jos kaipaat apua tilitoimistoyhteyden lisäämisen kanssa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@etasku.fi tai soittamalla numeroon 02 480 841 76. Asiakaspalveluumme voi olla yhteydessä myös suoraan mobiilisovelluksen tai verkkoportaalimme kautta.