1. Yleiset huomiot

2. Asetukset Fennoaa varten

3. Seurantakohteiden asettaminen

4. Aineiston vienti Fennoaan

5. Ohjevideot käyttöönotosta ja siirrosta

1. Yleiset huomiot

• Kun olet tiliöinyt yrityksen tositteet ja matkalaskut eTaskussa, on sinun mahdollista siirtää tiliöintitiedot kuvineen Fennoaan napin painalluksella

• Fennoan rajapintatunnukset tulee tilata Fennoalta ja ovat maksulliset. Hinnoittelu tulee tarkastaa Fennoalta

• Fennoa numeroi tositteet automaattisesti

• Tositelaji on aina RCPT – Ostokuitti

• Jos lisäät Fennoaan uuden tilin tai seurantakohteen, tilit tulee hakea uudestaan kohdan 2 mukaisesti rajapintaa pitkin

2. Asetukset Fennoaa varten

Kun olet saanut Fennoalta rajapintatunnukset, niin tiedot pääset syöttämään eTaskussa valitsemalla kyseisen asiakkaan ja seuraamalla polkua:

Asiakasasetukset → Ohjelmistointegraatiot → Fennoa API

• Tallenna → kokeile tunnuksia

• Tuo dimensiot

• Tuo tilit (asiakkaan oma Fennoan tilikartta)

• Tuo verokannat

API-avain on tilitoimistokohtainen ja API-ID on yleensä alias eli asiakasyrityksen nimi.

3. Seurantakohteiden asettaminen

• Fennoan rajapintayhteyden luonnin yhteydessä saat tuotua Fennoassa käytössä olevat laskentakohteet eTaskuun

• Tarkista vielä dimensioiden tuonnin jälkeen, että eTaskussa dimensioryhmän otsikon numero on sama kuin Fennoassa

Kuva, joka sisältää kohteen teksti

Kuvaus luotu automaattisesti

4. Aineiston vienti Fennoaan

• Kun tositteet ovat käsitelty (T✔️), valitse FENNOA API

• Vastatiliksi voit valita haluamasi tilin tai käyttää tiliöintikohtaisia vastatilejä. Lisätietoa tiliöintikohtaisista vastatileistä löydät täältä

• Valitse "Vie tositteiden kuvat ja pdf:t" -osio aktiiviseksi, jotta tositteiden kuvat siirtyy Fennoaan tiliöintien mukana

Jos haluat viedä kaikki käsitellyt aineistot kerralla, valitse Vie kuukauden tapahtumat tai valitse vain tietyt tositteet (raksi ruutuun tositteen edessä), jolloin laatikkoon muodostuu teksti; Vie valitut.

Jos haluat viedä koko kauden aineiston yhtenä tositteena voit luoda tositenipun ennen aineiston siirtoa.

Alla näkyy kuva onnistuneesta tuonnista. Tietoja voi muokata jälkikäteen myös suoraan Fennoassa.

5. Ohjevideot

Videoilla käymme läpi Fennoa APin käyttöönoton sekä aineiston siirron eTaskusta Fennoaan rajapintojen avulla.

Viennin käyttöönotto:

Aineiston siirto Fennoaan rajapintojen avulla: