Tositteen jakaminen mobiilisovellukseen

Voit jakaa puhelimessasi olevan tositteen helposti eTaskun mobiilisovellukseen puhelimen JAA-toiminnon avulla.

Elina avatar
Tekijä: Elina
Päivitetty yli viikko sitten

Mikäli saat sähköpostitse laskun tai kuitin, voit jakaa sen suoraan puhelimestasi eTaskun mobiilisovellukseen. Voit jakaa tositteen mobiilisovellukseen myös puhelimesi tiedostojen tai kuvagallerian kautta.

Tositteen jakaminen kohta kohdalta mobiilisovellukseen:

1. Avaa lasku tai kuitti puhelimellasi (esim. sähköpostin liitteenä tai puhelimesi tiedostossa oleva tosite)

2. Paina puhelimen JAA-painiketta (puhelimesta riippuen painike voi olla eri nimellä)

3. Valitse eTaskun sovellus

4. Valitse ”Uusi tosite

5. Täytä tositteen tiedot

6. Paina ”Tallenna

7. Näkymä palaa kuukauden tositelistaukseen

8. Sovellus lähettää tositetta hetken aikaa eteenpäin, jonka jälkeen se on tallennettu eTaskun järjestelmään ja on samoin tein kirjanpitäjän nähtävillä

Ohjevideo tositteen jakamisesta mobiilisovellukseen: