eTasku & Jydacom Palkat

1. Yleiset huomiot

2. Asetukset palkka-aineiston latausta varten

3. Aineiston lataus

4. Aineiston lukeminen Jydacom Palkkoihin

1. Yleiset huomiot

• Jydacomin asiantuntija implementoi JD-Palkkoihin liittymän haluamallesi asiakkaalle käyttöön, jotta eTasku CSV-tiedoston tuonti onnistuu. Lisätietoa tästä saat suoraan Jydacomin tuesta

• Kun olet tiliöinyt eTaskussa kulu- ja matkalaskut, voit luoda vientitiedoston, josta JD-Palkat pystyy lukemaan tiedot

• Matkalaskut ovat eTaskussa automaattisesti tiliöitynä, joten voit tarvittaessa hyväksyä matkalaskut massana. Massahyväksynnästä löydät lisää tästä

• Kululaskujen käsittelystä löydät lisää täältä

2. Asetukset palkka-aineiston latausta varten

• Aktivoi Jydacom Palkka -vienti käyttöön tilitoimistolle

Asiakasasetukset → Ohjelmistointegraatiot

• Syötä vientitunnukset -laatikkoon asiakasyrityksen käyttäjille Jydacomin henkilönumerot

Asiakasasetukset → Ohjelmistointegraatiot → Vientitunnukset

• Aktivoi asiakasyritykselle käyttöön Jydacomin palkkalajit

Asiakasasetukset → Palkkalajit

• Aseta asiakasyritykselle Jydacomin palkoissa käytetyt palkkalajit käyttöön. Palkkalajeista tulee ensin Luoda kopio, jonka jälkeen voit lisätä ja muokata olemassa olevia palkkalajeja

• Matkalaskut tulevat eTaskuun automaattisesti tiliöitynä ja palkkalajilla. Voit muokata oletuksia siirtymällä

Asiakasasetukset → Matkatiliöinnit

3. Aineiston lataus

• Mikäli palkka-aineisto sisältää kululaskuja, niin tositteen maksutavaksi tulee olla valittuna Kulukorvaus

• Kun kulu- ja matkalaskut ovat käsitelty (𝙏 ✔️), valitse JYDACOM SALARY

• Jos haluat päivittää aineiston vientipäivämäärän tositepäiväksi, niin muista valita "Päivitä tositepäivä" -osio aktiiviseksi

• Vientitiedosto latautuu useimmiten Ladatut tiedostot -kansioon, jos selaimeen ei ole tehty muutoksia asetuksiin

Jos haluat viedä kaikki käsitellyt tositteet ja matkalaskut kerralla, valitse Vie kuukauden tapahtumat.

Voit myös halutessasi viedä vain tietyt tositteet tai matkalaskut siirtotiedostolla. Valitse lisäämällä raksi ruutuun tositteen vasemmalla puolella olevaan laatikkoon. Näin nappulaksi aktivoituu: Vie valitut.

4. Aineiston lukeminen Jydacom Palkkoihin

• Siirrä eTaskusta latautunut tiedosto tietokoneellasi C:\JD\Palkat -kansioon, josta se voidaan siirtää ns. liittymäkansioon Mepcon omalla toiminnolla

• Käynnistä joko yksittäinen ajo tai ajojono, joka lukee tiedoston sisällön aktiiviselle palkkajaksolle