Dokumentin jakaminen mobiilisovellukseen

Voit jakaa puhelimessasi olevan dokumentin helposti eTaskun mobiilisovellukseen puhelimen JAA-toiminnon avulla.

Elina avatar
Tekijä: Elina
Päivitetty yli viikko sitten

Mikäli saat sähköpostitse dokumentin, voit jakaa sen suoraan puhelimestasi eTaskun mobiilisovellukseen. Voit jakaa dokumentin mobiilisovellukseen myös puhelimesi tiedostojen tai kuvagallerian kautta.

Dokumentin jakaminen kohta kohdalta mobiilisovellukseen:

1. Avaa dokumentti puhelimellasi (esim. sähköpostin liitteenä tai puhelimesi tiedostossa oleva dokumentti)

2. Paina puhelimen JAA-painiketta (puhelimesta riippuen painike voi olla eri nimellä)

3. Valitse eTaskun sovellus

4. Valitse ”Uusi dokumentti

5. Täytä dokumentin tiedot (vähintään nimi ja kategoria)

6. Paina ”Tallenna

7. Näkymä palaa kuukauden dokumenttien listaukseen

8. Sovellus lähettää dokumenttia hetken aikaa eteenpäin, jonka jälkeen se on tallennettu eTaskun järjestelmään ja on samoin tein kirjanpitäjän nähtävillä

Ohjevideo dokumentin jakamisesta mobiilisovellukseen: