Mistä löydän PIN-koodin?

Fyysisen kortin PIN-koodin voi tarkastaa Myntin mobiilisovelluksen kautta.

Petra Laisi avatar
Tekijä: Petra Laisi
Päivitetty yli viikko sitten

Fyysisen kortin PIN-koodin saat katsottua Myntin mobiilisovelluksen Kortit-välilehdeltä. Avattuasi välilehden, klikkaa fyysisen kortin kuvaa ja valitse kohta "PIN-koodi". Tämän jälkeen saat tekstiviestitse vahvistuskoodin, jonka voit syöttää sille varattuun paikkaan.
Vahvistuksen jälkeen sovellus näyttää korttisi PIN-koodin.

Virtuaaliselle kortille ei tarvita PIN-koodia käytettäväksi, sillä verkko-ostokset vahvistetaan Myntin mobiilisovelluksen kautta.

Mikäli olet unohtanut korttisi PIN-koodin, pääset tarkastamaan sen samasta paikasta.

Avaa Mynt mobiilisovellus → Kortit → Kortin tiedot → PIN-koodi

Pin-koodi lukittu?

Ota yhteyttä eTaskun asiakaspalveluun lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@etasku.fi tai soittamalla numeroon 02 480 841 76. Asiakaspalveluumme voi olla yhteydessä myös suoraan mobiilisovelluksen tai verkkoportaalimme kautta.