Kadotin kortin, mitä teen?

Mikäli korttisi katoaa tai epäilet väärinkäytöstä, sinun tulee sulkea korttisi välittömästi pois käytöstä.

Petra Laisi avatar
Tekijä: Petra Laisi
Päivitetty yli viikko sitten

Mikäli korttisi katoaa tai epäilet väärinkäytöstä, sinun tulee sulkea korttisi välittömästi pois käytöstä. Kortin sulkeminen onnistuu Myntin mobiilisovelluksen Kortit-välilehdeltä sekä web-sovelluksen Korttini-välilehdeltä. Valitse kortti, jonka käytön haluat estää ja paina kohtaa "Jäädytä korttisi". Tämän jälkeen kortilla ei voi tehdä enää uusia ostoksia.

Jos olet epäillyt kortin kadonneen ja jäädyttänyt sen tämän takia, mutta löydätkin korttisi myöhemmin, voit samaa reittiä pitkin poistaa jäädytyksen ja näin aktivoida kortin takaisin käyttöösi.

Avaa Myntin mobiilisovellus → Kortit → Kortin asetukset → Jäädytä korttisi

Yrityksesi pääkäyttäjä voi Myntin web-sovelluksen kautta jäädyttää sekä estää kortin käytön. Pääkäyttäjä voi myös kokonaan lopettaa kortin sekä tilata uusia kortteja ja hallinnoida niiden asetuksia, kuten esimerkiksi kytkeä verkko-ostokset pois/päälle kaikkien kortinhaltijoiden osalta.

Jos epäilet väärinkäytöstä, niin kortin käyttö tulee estää välittömästi ja ilmoittaa asiasta eTaskun asiakaspalveluun lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@etasku.fi tai soittamalla numeroon 02 480 841 76. Asiakaspalveluumme voi olla yhteydessä myös suoraan mobiilisovelluksen tai verkkoportaalimme kautta.

Toimi näissä tilanteissa seuraavalla tavalla:

1. Jäädytä korttisi Myntin mobiilisovelluksen kautta

2. Pyydä yrityksenne pääkäyttäjää lopettamaan kortti Myntin web-sovelluksen kautta ja tilaamaan uusi kortti tilalle

3. Ole yhteydessä eTaskun asiakaspalveluun ja kokoa alla olevat tiedot valmiiksi:

• Yrityksen nimi ja y-tunnus

• Kuvaus tilanteesta

• Korttinumero (neljä viimeisintä nroa)

• Mitä tapahtumia koskee (päivämäärä, ostopaikka ja summa)

• Yhteystietosi yhteydenottoa varten (sähköpostiosoite ja puhelinnumero)