Mikä Mynt on?

Mynt AB toimii eTaskun korttikumppanina. Myntillä on Ruotsin finanssivalvonnan myöntämä toimilupa sähköisen rahan liikkeellelaskuun.

Petra Laisi avatar
Tekijä: Petra Laisi
Päivitetty yli viikko sitten

1. Mynt

• Mynt AB on ruotsalainen vuonna 2019 perustettu yritys, jolla on Ruotsin finanssivalvonnan myöntämä toimilupa sähköisen rahan liikkeellelaskuun

• Mynt tarjoaa Ruotsissa asiakkailleen omaa maksukorttiaan ja tekee vastaavanlaista yhteistyötä myös muiden toimijoiden kanssa

• Teknologiakumppanina heillä on suomalainen uranuurtaja Enfuse

• Myntin korttikumppanina toimii Visa

2. Kuinka Mynt näyttäytyy eTaskussa?

Kortin tilausprosessi alkaa eTaskun verkkoportaalista, josta käyttäjä ohjataan turvallisesti Myntille aloittamaan korttihakemuksen teko. Koska Mynt AB toimii kortti a+:n myöntäjänä, kortin varsinainen tilausprosessi viedään loppuun heidän käyttöliittymässään.

Myntin web-sovelluksessa pääkäyttäjät voivat hallinnoida ja tilata sekä fyysisiä että virtuaalisia kortteja, asettaa ja muokata käyttörajoja sekä seurata analytiikkaa.

Mynt:n mobiilisovellusta tarvitaan kortin aktivoinnin lisäksi mm. verkko-ostosten vahvistamiseen sekä PIN-koodin tarkastamiseen.

Mikäli korttiin liittyen herää kysyttävää mieleen, eTaskun asiakaspalvelu auttaa myös kaikkiin korttiin liittyvissä kysymyksissä.

3. Onko Mynt pankki?

Mynt ei ole pankki, vaan he toimivat eTaskun korttikumppanina ja sen myöntäjänä. Lisäksi Mynt-tilillä ei ole tilinumeroa, IBAN- tai BIC-numeroa, joten rahaa ei voi siirtää Mynt-tililtä toisen pankin pankkitilille.

Lisätietoa löydät korttikumppanistamme Myntistä täältä.