Kortin lopetus, miten toimin?

Mikäli yksittäinen käyttäjä tai koko yritys lopettaa eTaskun käytön, tulee pääkäyttäjän lopettaa käytössä olleet kortit.

Petra Laisi avatar
Tekijä: Petra Laisi
Päivitetty yli viikko sitten

1. Irtisanoin eTasku-tilauksen, miten irtisanon luoton ja lopetan kortit?

Voit pääkäyttäjänä lopettaa yrityksenne kortit valmiiksi Myntin web-sovelluksen kautta ja ilmoittaa luoton irtisanomisesta eTaskun asiakaspalveluun.

Kirjaudu Myntin web-sovellukseen (pääkäyttäjä) → Käyttäjät ja kortit → Valitse haluttu käyttäjä → Valitse haluttu kortti → Lopeta kortti

2. Miten prepaid-kortille siirrettyjen rahojen käy lopetuksen yhteydessä?

Ei huolta - rahat palautetaan yrityksellesi lopetuksen yhteydessä! Yrityksesi pääkäyttäjän tulee ottaa yhteyttä eTaskun asiakaspalveluun ilmoittaaksesi palautusta varten yrityksesi nimen ja IBAN-tilinumeron.

Myntille on tulossa myöhemmin myös ominaisuus, jolla voit itse tehdä rahojen palautuksen yrityksesi pankkitilille.

3. Työntekijä lopetti yrityksessämme, miten toimin?

Kun työntekijä lopettaa yrityksessänne, pääkäyttäjän tulee lopettaa työntekijän kortit (fyysinen sekä virtuaaliset) Myntin web-sovelluksen kautta. Tämän jälkeen kortinhaltija voi leikata kortin neljään osaan (sirun ja magneetin yli) ja hävittää.

4. Mitä tapahtuu, jos kortteja ei käytä?

Jos käyttäjän korttia ei käytetä vuoteen, Myntillä on oikeus lopettaa kortti omatoimisesti. Mikäli Mynt toimii näin, asiasta informoidaan käyttäjää 30 päivää ennen kortin lopettamista Myntin toimesta. Käytännössä Mynt ei tule lopettamaan automaattisesti eTaskun käyttäjien kortteja, vaikka ne eivät olisikaan aktiivisesti käytössä.

Heräsikö kysyttävää mieleen?

Mikäli kysyttävää heräsi mieleen tai voisimme muuten olla avuksi, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

asiakaspalvelu@etasku.fi