Kortti a+
Kortin hakeminen ja käyttöönotto
Korttien hallinnointi (pääkäyttäjä)

Pääkäyttäjät pääsevät hallinnoimaan yrityksen kaikkien käyttäjien kortteja sekä asetuksia Myntin web-sovelluksen kautta.

Petra Laisi avatar
Tekijä: Petra Laisi
Päivitetty yli viikko sitten

1. Korttien hallinnointi Mynt sovelluksissa

Myntin web-sovelluksen kautta yrityksesi pääkäyttäjä voi hallinnoida omia ja muille yrityksen käyttäjille tilattuja kortteja.

1.1. Korttini

Korttini -välilehden takaa pääset näkemään omat fyysiset sekä virtuaaliset korttisi.

1.2. Omat maksutapahtumat

Omat maksutapahtumat -välilehden kautta voit tehdä seuraavia asioita:

• Näet omat maksutapahtumasi

• Voit etsiä tapahtumaa Haku-kentän avulla

• Voit suodattaa maksutapahtumia halutuilla suodattimilla (Päivämäärä, Tila, Hyväksyntätila, Kortit)

• Ladata maksutapahtumista CSV-, Excel- tai ZIP-tiedoston

• Tarkastella analytiikkaa

1.3. Tili

Tili -välilehden kautta pääkäyttäjä voi tehdä ja tarkastella seuraavia asioita:

Yleiskatsaus

• Tilin saldo

• Käytettävissä oleva summa

• Luottoraja

Luotto

• Tieto hyväksytystä luottorajasta sekä mahdollisuus hakea luotolle korotusta “Pyydä korotusta” -painikkeen kautta

• Maksutiedot (tieto yhdistetystä tilistä)

• Luottolaskut (tieto luottolaskuista sekä mahdollisuus ladata niistä PDF-tiedosto)

Lisää rahaa

• "Lisää rahaa" -painikkeen kautta saat lisättyä tilille rahaa (“Talletus IBAN-maksulla” -painikkeen kautta saat IBAN-tilinumeron, BIC-koodin sekä yrityskohtaisen maksuviitteen). Maksun saajana toimii Mynt AB.

Huomioithan, että rahansiirrossa kestää noin 1-3 pankkipäivää, ennen kuin rahat ovat Mynt-tililläsi.

Asetukset

• Tieto siitä, onko varoitus alhaisesta saldosta aktivoitu päälle

• Klikkaamalla laatikkoa “Varoita alhaisesta saldosta” pääset tekemään seuraavia muutoksia:

• “Muuta ilmoitussääntöjä” → “Aseta hälytysraja” (tällöin pääkäyttäjille ilmoitetaan, kun saldo alittaa asetetun summan)

• Alhaisen saldon hälytys pois käytöstä → Aktivoi / poista käytöstä

Lisää apuja saldon hälytysrajan asettamiseen löydät täältä.

1.4. Käyttäjät & kortit

Käyttäjät & kortit -välilehden kautta pääkäyttäjä voi tehdä seuraavia asioita:

• Nähdä käyttäjät, heidän korttinsa ja roolinsa

• Suodattaa käyttäjiä (Puutteelliset profiilit / Aktivoimattomat kortit)

• Lajitella käyttäjien nimen, tiimien tai roolien mukaan

• Lisätä käyttäjäkohtaisesti uusia kortteja

• Vaihtaa käyttäjän roolia (Kortin käyttäjä, Kirjanpitäjä tai Ylläpitäjä)

• Muokata korttien asetuksia:

• Asettaa kortille halutun nimen

• Asettaa kuukauden kulutusrajan kortille

• Jäädyttää kortin / kumota kortin jäädyttämisen (sulkee kortin tilapäisesti)

• Estää kortin / kumota kortin estämisen (estää kaikki maksutapahtumat)

• Lopettaa kortin (kortin lopettaminen pysyvästi)

• Sallia / estää nostot pankkiautomaatista

• Sallia / estää verkkokauppaostokset

• Mikäli haluatteko sulkea tai vaihtaa kortin, voitte olla yhteydessä eTaskun asiakaspalveluun, niin autamme asiassa eteenpäin

1.5. Kaikki maksutapahtumat

Kaikki maksutapahtumat -välilehden kautta pääkäyttäjä voi tehdä seuraavia asioita:

• Tarkastella kaikkien käyttäjien kaikkia maksutapahtumia sekä nähdä mahdolliset katevaraukset

• Etsiä tapahtumaa Haku-kentän avulla

• Suodattaa maksutapahtumia halutuilla suodattimilla (Päivämäärä, Tila, Hyväksyntätila, Käyttäjät, Kortit)

• Ladata maksutapahtumista CSV-, Excel- tai ZIP-tiedoston

• Tarkastella analytiikkaa