Kortti a+
Usein kysytyt kysymykset
Unohdin Myntin salasanan, miten toimin?

Voit tilata käyttäjätunnuksena toimivaan sähköpostiisi linkin salasanan uusimista varten Myntin Unohtuiko salasana? -kohdasta.

Petra Laisi avatar
Tekijä: Petra Laisi
Päivitetty yli viikko sitten

Pääset asettamaan uuden salasanan Myntin web-sovelluksen ja/tai mobiilisovelluksen kirjautumissivustolta Unohtuiko salasana? -kohdasta. Syötä sähköpostiosoitteesi ja nollaa salasana. Saat tämän jälkeen sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset vaihtamaan uuden salasanan käyttöön.

Uuden salasanan tulee sisältää:

• vähintään kuusi (6) merkkiä

• vähintään yksi iso ja vähintään yksi pieni kirjain

• vähintään yksi erikoismerkki

1. Valitse Unohtuiko salasana?

2. Syötä käyttäjätunnuksena toimiva sähköpostiosoitteesi ja valitse Nollaa salasana

3. Saat Myntiltä sähköpostin, jonka sisältä valitse Reset Password

4. Syötä uusi salasana, kirjoita se uudelleen ja valitse Nollaa salasana

5. Valmista tuli - voit kirjautua Myntiin sisään uuden salasanasi avulla!