Kortti a+ maksutapa eTaskussa

Kortti a+:n löydät myös eTaskussa maksutavoista, jonka voit täydentää kuitin kuvaamisen yhteydessä lisätietoihin.

Petra Laisi avatar
Tekijä: Petra Laisi
Päivitetty yli viikko sitten

Kortti a+:sta muodostuu maksutapa automaattisesti eTaskuun käytettäväksi, joka päivittyy myös käyttäjälle näkyviin verkkoportaaliin ja mobiilisovellukseen. Maksutavan avulla niin sinun kuin myös kirjanpitäjäsi on helpompi seurata ja kirjata, mistä kyseinen maksu on veloitettu.

eTaskun automaattinen kuvantunnistus osaa valita oikean maksutavan tositteelle tiedoksi kortin 4 viimeisimmän numeron perusteella, kun asiakkaalla on useita kortteja maksutapoina käytössä.

Myntin web-sovelluksen kautta pääkäyttäjä voi määritellä kortin tilaamisen yhteydessä kortille nimen, joka päivittyy myös eTaskuun käyttäjän kortti-maksutavalle nimeksi.

Käyttäjä voi halutessaan muuttaa kortin nimen jälkeenpäin Myntin mobiilisovelluksen kautta. Mahdolliset nimenmuutokset päivittyvät pienellä viivellä myös eTaskuun näkyville maksutapoihin.

Kortit → Valitse kortti → Anna kortille nimi

eTaskun yritysasetuksien kautta yrityksen pääkäyttäjä pääsee myös näkemään kaikkien käyttäjien kortti a+ maksutavat.

eTaskun verkkoportaali → Yritysasetukset → Maksutavat

Jokainen käyttäjä näkee eTaskun mobiilisovelluksessa ja verkkoportaalissa omat käytössä olevat kortti a+:t, jotka ovat kuitin kuvaamisen yhteydessä maksutavaksi valittavana.

eTaskun verkkoportaali → Omat tiedot → Maksutavat