Kortin tilaaminen

Yrityksen pääkäyttäjät pääsevät tilaamaan sekä fyysisiä että virtuaalisia kortteja yrityksen käyttäjien käyttöön.

Petra Laisi avatar
Tekijä: Petra Laisi
Päivitetty yli viikko sitten

Kortin tilaaminen

Jotta yritys voi tilata käyttöönsä kortteja, tulee ensimmäisenä aloittaa korttihakemuksen tekeminen. Aloitus tapahtuu eTaskun verkkoportaalista, johon löytyy ohje täältä.

Myntin web-sovelluksen kautta yrityksen pääkäyttäjät pääsevät tilaamaan kortteja. Kortteja on mahdollista tilata yrityksen kaikille käyttäjille, joilla on tai joille lisätään eTaskuun käyttäjätunnus. Kaikille käyttäjille on mahdollista tilata yksi fyysinen kortti ja enintään 20 kpl virtuaalisia kortteja.

1. Siirry Käyttäjät ja kortit

2. Valitse haluttu käyttäjä

3. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää kortti

4. Valitse Korttityyppi (virtuaalinen tai fyysinen kortti)

5. Lisää Kortin nimi (valinnainen)

6. Aseta kuukausittainen kulutusraja (valinnainen)

7. Vahvista tai vaihda osoite, johon kortti toimitetaan

8. Valmista tuli! Kortti on nyt tilattu

Kortin tilaamisen jälkeen jokaisesta tilatusta kortista lähetetään kortinhaltijalle sähköpostitse viesti Myntin toimesta. Sähköposti ilmoittaa tilatusta kortista ja pyytää käyttäjää aktivoimaan Myntin käyttäjätunnuksen.

Tämän jälkeen voit alkaa käyttää kortteja heti, mikäli tilasit virtuaalisen kortin. Jos taas valintasi oli fyysinen kortti, tutustu kortin aktivoimiseen tästä. Mutta ole huoleti - kun saat fyysisen kortin, löydät paketista kaikki tarvittavat ohjeet.

eTaskuun lisätyt uudet käyttäjät ja käyttäjien tiedot siirtyvät automaattisesti Myntin palveluun, joten pääset samantien tilaamaan heille myös kortit käyttöön eTaskun tunnuksien luonnin yhteydessä.

Mikäli sinulla tulee kysymyksiä, voit tutustua muihin korttiohjeisiin tästä tai olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@etasku.fi tai soittamalla numeroon 02 480 841 76. Asiakaspalveluumme voi olla yhteydessä myös suoraan mobiilisovelluksen tai verkkoportaalimme kautta.